Bekaretini Açık Artırmayla Satan Kadınlar

Ülkemizde kesinlikle hoş karşılanmayacak bir uygulamayla karşınızdayım. Kimisi eğitim masraflarını karşılamak için kimisi hayalindeki eve kısa yoldan sahip olmak için bekaretini açık arttırmaya sunmuş 5 Kadını sizler için derledim İyi Seyirler.
Alina Percea
Romanya asıllı Alina Percia 2009 yılında 18 yaşına basar basmaz bekaretini açık arttırmayla satışa sundu. Almanyada Bilgisayar mühendisliği masterını yapmak isteyen alina parasal ihtiyacını bu şekilde giderebileceğini düşünmüş çok geçmeden Venedikte yaşayan 45 yaşındaki italyan bir iş adamı 79.000 dolar teklifte bulunmuş. Bu iş adamı Alinayı 2 kere bekaret testine girmeye zorlamış ve sonunda alina amacına ulaşmış.
Shatuniha
Verdiği İlanda güzelim ve hiçbir kötü alışkanlığım yok şeklinde açıklamada bulunan 18 yaşındaki genç kız ürün bilgisine yeni ve kullanılmamış yazması nedeniyle büyük dikkat çekti. Sibiryalı olduğu açıklanan kız 82bin tlye anlaştığı gizli bir kişiyle otel odasında birlikte olmuş ve işlem gerçekleşmiştir.
Raffaella Fico
20 yaşındaki İtalyan manken Raffaella Fico 2009 yılında bekaretini 1 milyon euro’dan (2 milyon 300 bin lira) satışa çıkardı. Roma’da bir ev  ve oyunculuk dersleri almak için bunu yaptığını açıklayan Raffaella aradığı kişiyi bulamadı. Genç manken “Eğer adamı beğenmezsem bir şişe şarap içer olayı unutmaya çalışırım” demişti. Çok geçmeden balotelliden evlilik dışı bir çocuk yapmasıyla italyada uzun zaman gündemde kalmayı başardı.
Elizabeth Raine
Kurduğu profesyonel bir sitede iç çamaşırlarıyla birçok fotoğrafı bulunan elizabeth kendisini site üzerinden canlı bi açık arttırmaya sunmuş ve Açık arttırmanın kazananı Elizabethe 2.3 milyon lira ödemiştir.
Catarina migliorini:
2012'de bir belgesel ile kendisini tanıtıp bekaretini 2.2 milyon liraya satan catarina bu olayın yalan olduğunu yapım şirketinin kendisini dolandırdığını söylemiştir. 21 yaşındaki genç kız pes etmeyip bu kez kendi kurduğu internet sitesi üzerinden açık arttırma başlattı Çok geçmeden bir arap milyarder açık arttırmayı 4.5 milyon lirayla kazandı. Bu paranın büyük bir kısmını evsizler için harcayacağını belirten catarina bu sözünü hala tutmuş değil.

Önceki yazı
« Prev Post
Sonraki yazı
Next Post »
Yorumunuz İçin Teşekkürler