İnanılmaz Özelliklere Sahip Bi Acayip Ergenler

Zara Harsthorn : Gördüğünüz kişi sizce kaç yaşında 50 veya 60 dediğinizi duyar gibiyim. Hoşunuza gitmesede yanıldığınızı söylemek zorundayım . Gördüğünüz kişi sadece 16 yaşındaki genç bir kız. İngilterede yaşayan zara derisinin buruşmasına ve olduğundan yaşlı görünmesine sebep olan nadir bir genetik hastalıkla savaşıyor. Bu yüzden çevresindeki insanlar tarafından hor görülüyor hatta onu okulda öğretmen sanıyorlar. Bir dizi estetik operasyonundan sonra bu görüntüsünden kutulmaya çalışsada tıp bilimi onun sorununa tam anlamıyla çözüm bulamamış.
Elisany Silva : Brezilyada yaşayan elisany 2metre 6 santimetrelik boyu ile dünyadaki en uzun genç kız. Hipofiz bezinde bulunan bir tümörün sürekli olarak büyüme hormonunu tetiklemesinden dolayı bu devasa boyuta erken yaşta ulaşmış. Doktorlar uzun uğraşlar sonunda tümörü almayı başarmış ve bu amansız büyümeyi başarılı bir şekilde durdurmuşlar, fakat 17 yaşındaki genç kız hali hazırdaki boyu nedeniyle bir çok sorunla karşı karşıya kaldığını erkek arkadaşını öpmek için her defasında eğilmek zorunda kaldığını belirtiyor.
Ali Hussain Khan : Hindistanda yaşayan bu arkadaşımız baktığınızda 100 yaşındaymış gibi görünüyor ama sadece 14 yaşında. Kendisini hızlı bir şekilde yaşlandıran genetik hastalık şimdiden 2 kardeşinin genç yaşta hayatını kaybetmesine neden olmuş. Bu hastalığa sebep olan virüs sürekli yapısal değişikliğe uğrayabildiğiiçin , bir türlü kesin bir tedavisi bunulamamış. Hastalığa yakalananlar genellikle 15 yıl yaşayabildiği için Tedavinin bulunamaması halinde Ali'nin 1 yıllık ömrü kaldığı tahmin ediliyor.
Julia Vins : Bu kaslı barbie bebek spor salonuna ilk defa 15 yaşında gitmiş. Rus asıllı sporcu vücut geliştirmeye başlama sebebini, kendine olan güvenini arttırmak olarak açıklamıştır. Dünya çapındaki hayranları, Julia’nın insanlara ilham veren bir yapısı olduğunu düşünüyor ve bu yüzden paylaştığı her resim ve video büyük bir hızla sosyal medyada yayılmaya devam ediyor. Bu genç kız kendine olan güvenini kazanmakla kalmayıp, yakın zamanda uluslar arası bir vücut geliştirme yarışmasında da dünya şampiyonu olmuştur.
Deepak Jangra : Hindistanda yaşayan Deepak'de oldukça sıradışı bir genç . Elektriğe karşı farklı bir bağışıklık sistemi bulunan deepak'e 11.000 voltluk elektrik bile zarar veremiyor . 11bin voltun ne kadar büyük bi elektrik gücü olduğunu anlamanız için 500 adet evin 1 gün boyunca harcadığı elektriğe eş değer olduğunu söyleyebiliriz.
Lola Ve Claire Hartley : Toplam Ağırlıkları 19 kiloyu geçmeyen bu 9 ve 14 yaşındaki kız kardeşler cücelik sendromu olarak adlandırılan genetik bir hastalığa sahipler.beyinleri ve kafatasları olması gerektiğinden çok daha küçük olduğu için, vücutları motor fonksiyonlarını tam anlamıyla yerine getiremiyor ve yakın zamanda hayata gözlerini yumacakları düşünülüyor.

Önceki yazı
« Prev Post
Sonraki yazı
Next Post »
Yorumunuz İçin Teşekkürler