Şok Olacağınız 9 Anti-Taciz Kadın Ürünü

1-Tecavüzü Önleyen Prezervatif
Güney Afrikalı bir doktor tarafından geliştirilen ve Tecavüz baltası adı verilen tecavüz önleyici bu kondom kadınlar tarafından kullanılıyor Kullanan kadınlara hiçbir rahatsızlık vermeyen “dişli prezervatif”, buna karşılık tecavüzcü erkeğin hayatını cehenneme çeviriyor.Saldırgan kurbana cinsel istismarda bulunduğun da keskin dişler saldırganın cinsel bölgesine saplanıyor ve doktor yardımı olmadan çıkarılması neredeyse imkansız.
2-FemDefence Tamponu
İsviçreli bir kadın tarafından geliştirilip patenti alınan ürünün çalışma prensibi oldukça basit.
Temel olayı kadının cinsel organın da koruyucu bir cihaz taşımasıdır. Taciz anında failin cinsel organını delebilen keskin bir raptiye içeriyor ve taşıyıcıya herhangibi zarar vermiyor.
3-Tüylü çorap
2013 yılında çindeki twitter benzeri bir paylaşım sitesinde paylaşılan bir fotoğraf sonucu ortaya çıkan ürünün üretilip üretilmediği belli olmamakla beraber bu kıllı orapların bütün genç kızların korkusuzca dışarı çıkmasında önemli olabileceği düşünülüyor.
4-Tecavüz Önleyici Kemer
İsveçli ergen kızlar grubu sapıkları caydırmaya umut olabilecek şifreli özel bir kemer tasarlamışlar. bekaret kemerinede benzetilen bu ürüne denk gelen tecavüzcü kemeri açabilmek için labirent benzeri kemer dişlisinde doğru kombinasyonları giremezse kemeri açamıyor.
5-Tecavüz Önleyici Sütyen
Üç Hintli öğrenci öğrenci tarafından geliştirilen bu sütyensaldırgana elektrik şoku verebiliyor ayrıca  polisi ve aileyi harekete geçiren modüler bir gpsede sahip.
6-Enjektör
zamanının büyük bir kısmını üretmeye harcayan bir kadın olan Ira Sherman'ın geliştirdiği enjektör adlı bu mekanizma içinde bulundurduğu iki basınçlı şırınga ile saldıragna yatıştırıcı enjekte ediyor ve ani dövmeler yaparak yakalanmasını sağlıyor.
7-Melek Kanatları
Tehlike sırasında kişisel alarmın çubuğunu çektiğinizde 90 desibellik müthiş bi alarm sesi çıkaran ve saldırganları korkutup yakalanmasını sağlayan bir anti-tecavüz ürünüdür
8-Tacizi Önleyen Ceket
Hindistan ın Moda Teknolojisi Ulusal Enstitüsü nden iki öğrenci tarafından geliştirilen üründe şok tabancası rehber alınmıştır. tehlike anında aktif olduğunda saldırgana 110 voltluk bir elektrik akımı veriyor ve saldırgana ani şok uyguluyor. 2004 de geliştirilen ürün hala patent için beklemektedir.
9-Öldürücü Tampon
güney amerikalı 72 yaşındaki Jaap Haumann tarafında 2000li yıllarda tecavüzü engellemek için geliştirildi. Öldürücü tampon tecavüzcünün cihazı zorlamasıyla, bir giyotin bıçağına takılı çukur silindirin fırlaması sonucu saldırganın cinsel organını koparan bir mekanizmadır.
Önceki yazı
« Prev Post
Sonraki yazı
Next Post »
Yorumunuz İçin Teşekkürler