Şok Olacağınız Yeteneklere Sahip 8 Adam ( Uçak Yiyen Adam İçerir )

Amoo Hadji : Amoo Hadji iranda yaşıyor ve derisi bilim kurgu filmlerinden hatırladığımız uzaylıları anımsatıyor. Bütün vücudu sanki bir balık derisi gibi pul pul olmuş ve yüzüne baktığımızda gözlerini görmek neredeyse imkansız. Bu adamın görüntüsünün sebebi sandığınız gibi bir hastalık değil sadece son 60 yıldır yıkanmıyor ve sigara bağımlısı ama bu bizim bildiğimiz sigaralardan değil. etraftan topladığı hayvan dışkılarını metal piposuna koyarak içiyor. yıkanmaması ve bu değişik sigara bağımlılığından dolayı gerçekten çok kötü kokan bu adam suyun ona zarar vereceğini düşündüğü için yıkanmadığını söylüyor.
Gary Turner : Gary turner şüphesiz ki dünyanın en gergin adamıdır. Derisini çok tuhaf bir şekilde esnetebilen turner kendisini şekilden şekile sokabiliyor ve Elastik cildini esnetip oynayabiliyor.sahip olduğu bu yetenek aslında ondan kaynaklanan bir deri hastalığından meydana gelmekte. Dünyada çok nadir görülen bu deri hastalığını bi avantaja dönüştürüp şov dünyasına atılan gary turner Derisini 16cm'e kadar esnetebiliyor ve hayatından oldukça memnun görünüyor.
Spencer Seabrooke : Kanadalı sporcu Spencer Seabrooke'un yeteneği korkusuz olması ve metrelerce yükseklikte ölüm yürüyüşü yapması. 2015 yılında Kanada'da yaptığı korkusuz gösteri ile tüm dünyaya sesini duyurmayı başardı. Tam 290 metre yükseklikte ipin üzerinde ölüm yürüyüşü yapan sporcu hherhangibir emniyet kemeri kullanmadan tam 64 metre yürüyerek cesaretini ispatladı. bir çok insanın hayal edemeyeceği cesarete sahip olan spencer bu spora henüz 3 yıl önce başladı ve buna benzer çeşitli ölüm yürüyüşleri ile adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.
Sajad Gharibi : Gerçek Hulk olarak adını duyuran Sajad Gharibi iranlı bi vücut geliştirici.Henüz 24 yaşında olmasına rağmen 155 kilo ve inanılmaz derecede kalıplı . 175 kiloya kadar ağırlık kaldırabilen sporcu Sosyal medyada vücuduyla fenomen oldu. Game of thrones'tan tanığımız Dağ karakterine benzetilen Gharibi kendini geliştirmeye hızlı bir şekilde devam ediyor.
Tim Cridland : Acıya Tepki olarak doğan Tim Cridland hiç bir acıyı hissetmiyor. Her insanda bulunan acı reseptörleri onda bulunmuyor bu hissizliği yeteneğe dönüştüren adam çivi yatağına yatıyor, kendisini kılıç ile kesiyor ve hiç birşey hissetmediğini söylüyor. Oldukça iddialı olan arkadaşımız vücuduna şişler saplayıp aşırı sıcağa ve aşırı soğuğa etkilenmeden katlanabileceğini söylüyor. Tehlikeli denemeleriyle ön plana çıkan Tim gösterileriyle Adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.
Kishan Valaiah Ayula : Hindistanda yaşayan Ayula, 16 yaşından beri oldukça tehlikeli olan kılıç yutma numarasını yapıyor. Dedesi ve babası da aynı mesleği yapmış olan Ayula 22 adet ölümcül derecede keskin kılıcı aynı anda boğazında tutarak Guinness rekorlar kitabında yerini alanlardan.
Michel Lolito: Çoğumuz yemek yemeyi yeni şeyler tatmayı severiz. Fakat Michael Lolito yemek işini fazlasıyla abartmış durumda çünkü bu adam ne bulursa yiyor. 1950 doğumlu bu adam herkesten daha aktif bir sindirim sistemine sahip. Bunu zaman içerisinde fark eden Michael cam,demir,metal,tahta ,yün ve plastik maddelerini yemeye başladı. Normal yemeklerin midesini bozduğunu söyleyen adam şimdiye kadar bisikler, televizyon, avize, yatak, tabut, ve hatta küçük bir planör uçak bile yemiş, uçağı yemesi 2 yılını alsada bize de helal olsun demekten başka laf düşmez sanırım.
Josh Miramant : Bir yüksek atlayış uzmanı olan Josh Miramant tam anlamıyla bir adrenalin bağımlısı. Yaptığı işi okadar benimsemişki paraşütü direk vücuduna bağlamak için sırtına dev piercingler yaptırmış. San francisco'lu 28 yaşındaki arkadaşımız Paraşütün vücuduna bağlı olmasının , duyduğu heyecanı 2 katına çıkardığını söylemiş. Yaptığı bir atlayışında gerilimden dolayı sırtının kanamasını umursamayan josh adrenalini daha fazla nasıl arttıracağını ve ne olursa yapmaya hazır olduğunu belirtmiştir.

Önceki yazı
« Prev Post
Sonraki yazı
Next Post »
Yorumunuz İçin Teşekkürler