Daha Önce Duymadığınız İlginç Sex Yasakları

Bahreyn'de doktorların cinsel organları açtırması ve incelemesi yasak. Erkek bir doktor kadın bir hastayı muayene edebilir ve bu yasaldır ancak doktorun genel sağlık muayenesi sırasında kadın hastanın genital bölgesine direkt olarak bakması yasaktır.
Guam Adalarında bakirelerin evlenmesi yasak. Evlenmek için bekaretin bozulma şartı aranıyor. Tek işi Guam adasına gelip bakire kızları evliliğe hazırlamak için onlarla beraber olmak olan erkekler var.
Uruguaylı kocalar, karılarını zina yaparken yakaladığında kocanın her ikisini de öldürmesi için yasal hakları var. Eğer öldürmek fazla ağır geliyorsa aldatılan koca B seçeneğini de seçebilir yani erkeği hadım edip karısının da burnunu kesebilir.
Gerçekliğinden emin olmak çok zor olan garip bir yasak da Lübnan’dan geliyor.Erkekler erkek hayvanlarla ilişkiye giremez cezası ise ölümdür. Görünüşe göre Lübnan’da erkeklerin dişi hayvanlarla ilişkiye girmesinde bir sakınca yok, ancak erkeğin erkek bir hayvanla ilişkiye girmesine karşı ölüm cezası var.
Washington'da tek pozisyonlu ilişki yasaktır. Washington D.C.'de, misyoner dışındaki tüm seks pozisyonları yasa dışı.  her ne olursa olsun bi bakirle/bakireyle seks yapmak yasa dışı.
Endonezya'da mastürbasyon yapmak yasaktır. Cezası ise ölümdür.
Güney Afrika-Johannesburg'da bir kadın, her sevişme için eşinden para isteğinde bulunabilir.
Minnesota'da kötü kokan çiftlerin seks yapması yasaktır.canlı bir balıkla sex yapılması da yasa dışı.
Tremonton, Utah'da, kadınların ambulansların arkasında seks yapması yasa dışı.
Önceki yazı
« Prev Post
Sonraki yazı
Next Post »
Yorumunuz İçin Teşekkürler